Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan naast je studie of zoek je een nieuwe uitdaging in een groeiende horeca onderneming? Komt dat even goed uit, want wij zijn op zoek naar nieuwe en enthousiaste collega’s in in de bediening! Ben jij flexibel, leergierig en lijkt het je leuk om in de horeca te werken? Lees dan snel verder!

Eet & Café Onder de Pannen is groeiend bedrijf op een fantastische en verrassend locatie midden in de bossen van misschien wel de allermooiste plek van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Wij zijn een a la carte restaurant met circa 70 zitplaatsen en een even zo groot buitenterras. Ons restaurant is 5 dagen per week geopend vanaf 11:00 uur zowel doordeweeks als in het weekend. De keuken sluit om 21:00uur en staat voor herkenbare en zeer smaakvolle gerechten. Gasten kunnen hier terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook weten zij ons steeds beter te vinden voor feesten en familiedagen.

WAT WIJ VRAGEN VAN JOU:
* Je hebt ervaring in de horeca.
* Je bent gastvrij, servicegericht en representatief.
* Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
* Je bent energiek, enthousiast en gemotiveerd.
* Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent een verbindende factor.
* Je vindt het geen probleem om wisselend in de weekenden, avonden of feestdagen te werken.
* Je bent woonachtig in de omgeving Utrecht/Amersfoort/Doorn

ONS AANBOD:
• Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk.
• Aantal uren is daarom flexibel en bespreekbaar, een vaste vrije dag is ook mogelijk.
• Werken in een groeiend horeca bedrijf in een verrassende werkomgeving.
• Een mooi salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. pensioen opbouw en reiskosten vergoeding.
• Doorgroeimogelijkheden!
• En heel belangrijk, een enthousiast en gezellig team.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons team kan versterken, die ons kan laten groeien, een persoon die zichzelf onderscheidt door overzicht te bewaren maar ook gezond kritisch is. Herken je jezelf in deze omschrijving en ben je geïnteresseerd? Stuur dan snel een korte motivatiebrief en je cv naar ons toe en wellicht maak je binnenkort onderdeel uit van een leuk, enthousiast en hardwerkend team. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, bel 0343 441297.